Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پیرامون قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر اظهار داشت: به باشگاه پرسپولیس و گل‌محمدی تبریک می‌گویم بابت عملکرد با ثباتی که به نسبت تیم‌های دیگر داشتند و به قهرمانی رسیدند. باید به سپاهان بابت بازی‌های خوبش در لیگ امسال، استقلال بابت بازی‌های خوبش در بازی‌های پایانی لیگ و به باقی تیم‌های لیگ بابت این فصل سخت فوتبالی با مشکلات مالی و مدیریتی تبریک گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکوچیچ درباره سطح لیگ ایران افزود: باید بگویم که انتظار من بیش از این‌است و به‌نظرم لیگ ایران می‌تواند در سطحی بالاتر از سطح فعلی نیز برگزار شود. در چند سال اخیری که در لیگ ایران بودم در هر سال چندین باشگاه مدعی قهرمانی بودند. هرچند در لیگ قهرمانان آسیا عملکرد خوبی از باشگاه‌های ایرانی می‌بینیم اما با این حال در مجموع به نظرم کیفیت لیگ ایران کمی افت کرده.

سرمربی تیم ملی ایران درباره برنامه‌ریزی برای مقدماتی جام‌جهانی اذعان داشت: از رئیس فدراسیون نمی‌خواهم که کار جدیدی انجام دهد و همین که حضور مثبتی که در بحرین داشتند را در ادامه نیز حفظ کنند. فکر می‌کنم باید در کنار هم مردم را قانع کنیم تا  کنار ما باشند. قرار نیست هم‌‌دیگر را قانع کنیم و باید گذشته و مسیری که تا اینجا آمدیم را فراموش کنیم و به آینده و مسیر پیش رو فکر کنیم. روز یک‌شنبه با رئیس فدراسیون جلسه‌ای برای مدیریت اوضاع و شرایط برای کسب نتایج عالی خواهیم داشت.

اسکوچیچ در ادامه افزود: همان‌طور که گفتم در جلسه یکشنبه راجع به برنامه ریزی برای انتخابی جام جهانی صحبت کنیم. قرار نیست برنامه‌ای بدهم بلکه فقط می‌خواهیم هماهنگی‌های لازم برای زودتر در اختیار داشتن بازیکنان لیگ ایران انجام دهیم. شک ندارم که در دوره بعدی مقدماتی جام جهانی نیز عالی خواهیم بود.

او درباره بازی دوستانه و اردوی کیش تصریح کرد: قبل شروع بازی‌های بحرین همه از ما می‌پرسیدند که چرا بازی دوستانه‌ای نداشتیم یا در کیش اردو برگزار کردیم؟ ما برخلاف باقی تیم‌های حاضر در بحرین که 3 بازی داشتند باید 4 بازی می‌کردیم. چرا وقتی به خودی خود شرایط برای بازیکنانم سخت هست، کار را برایشان سخت تر کنم و خستگی‌شان را مضاعف کنم؟

وی ادامه داد: اردویی که در کیش سپری کردیم برای این بود که به باشگاه‌ها و فوتبال ایران کمک کنیم و هزینه ها را در ایران انجام دهیم نه خارج از ایران. بازی دوستانه داشتن به خودی خود خوب است. اما باز هم بازی‌های بحرین را مثال می‌زنم، ما نمی‌توانیم در یک بازه زمانی کوتاه بازی دوستانه برگزار کنیم. البته بستگی به شرایط نیز دارد و باید دید برنامه ریزی‌های فیفا در این روز های کرونایی چطور خواهد بود.

اسکوچیچ درباره وضعیت ترانسفر آزمون بیان داشت: نمی‌دانم گفتن این مسئله درست هست یا نه اما یکی از کمک مربیان یک باشگاه ایتالیایی هم از من پیگیر وضعیت آزمون شد. بهتر است فعلا منتظر بمانیم و ببینیم داستان سردار و ترانسفرش چگونه تمام می‌شود و باید به تصمیم وی احترام بگذاریم. سردار بزرگی خود را در روسیه نشان داده و حالا زمان تغییر و جابجایی‌ست، روسیه برای سردار کوچک شده و وقت برداشتن قدم بعدی‌ست.

اسکوچیچ درباره بازی‌های دور اول مقدماتی جام‌جهانی اظهار داشت: واقعا دشوار است که زیر آن فشار موجود بازی‌ها را انجام دادیم و به‌نظرم هرکسی که در بحرین بود به خوبی کار خود را انجام داد. چه بازیکنان چه مدیریت فدراسیون و چه کادرفنی.  نشان دادیم که میزبانی بحرین هم تاثیری در کیفیت ما نداشت چون ما باید جو مثبت و باورمان را حفظ می‌کردیم که این‌کار را انجام دادیم.

وی تاکید کرد: الان وقت خوابیدن نیست و نباید در باد برد‌های گذشته خوابید چون در فوتبال خاطرات پیروزی و شکست ارزشی ندارد.

اسکوچیچ پیرامون حضور کی‌روش در عراق گفت: برای کی‌روش و همه مربی ها احترام زیادی قائلم اما فکر می کنم حضور کی‌روش در کار ما تاثیری ندارد. مردم تصور می کنند گروه ما آسان تر است اما باید گفت گروه سخت و آسان معنایی ندارد و همه تیمهایی که به این مرحله رسیدند قابلیت و لیاقت صعود به جام جهانی را دارند. بحرین هم مربی بزرگ پرتغالی‌ای دارد و تفاوتی با کی‌روش ندارد.

او درباره شناخت کی‌روش از فوتبال ایران تاکید کرد: در فوتبال امروز هیچ خلاء اطلاعاتی وجود ندارد و همه هر اطلاعاتی که درباره هر تیم نیاز دارند را در اختیار دارند. یک مربی خوب می‌تواند در 3 یا 4 روز همه اطلاعات یک تیم را بدست بیاورد. البته که کی‌روش سالهای زیادی در ایران بود، پیوندی عاطفی با ایرانیان دارد و این تنها بُعدی است که می‌تواند شرایط را تغییر دهد.

سرمربی تیم ملی درباره مصدومیت پورعلی‌گنجی و غلامی گفت: البته که هر زمان بازیکنی از دست می‌دهید نگران می‌شوید. ما مربی‌گری آن‌ها را بر عهده نداریم. آنها متعلق به باشگاه‌هایشان هستند و بازه‌‌ای کوتاه در تیم ملی هستند. این خیلی بد است که بازیکنانی که همیشه روی آن‌ها حساب می‌کنیم از دست دهیم. البته این شرایط غیرقابل اجتناب است و ممکن است کمی دست و دلمان از بابت نبود بازیکنان بلرزد.

اسکوچیچ درباره لژیونر شدن بازیکنان لیگ برتر تصریح کرد: اینکه بازیکنان درسطح بین‌المللی بازی کنند به نفع ماست. از آن‌ها درخواست‌های بیشتری می‌شود، توقعات بالاتری از آنها می رود و حرفه‌ای تر می‌شوند. باید بگویم که این لیگ رضایت من را جلب نکرد چون من دنبال بازیکنان جوان تر و باکیفیت تری بودم. بازیکنان باید نشان دهند که استحقاق حضور در تیم ملی را دارند. حتی بازیکنان با تجربه تر نیز باید تلاش خود را افزایش دهند تا به تیم ملی برسند.

سرمربی تیم ملی درباره جوان‌گرایی در تیم ملی گفت: من سعی کردم وقتی که وارد تیم ملی شدم پنجره‌ای را برای بازیکنان جدید باز کنم. هر بازیکن باید هر بازی و هر لحظه نشان دهند که استحقاق حضور در تیم ملی را دارند و سابقا ملی پوش بودن الزامی بر حضور در فهرست تیم نیست.

اسکوچیچ درباره بالا رفتن سن بازیکنان تیم ملی گفت: فکر نمی‌کنم بازی در سنین فعلی بازیکنان تیم ملی خطر آن‌چنانی داشته باشد چون این دوران بهترین دوران بازیگری هر بازیکن است. هرچه سن بازیکنان بالاتر می‌رود باز هم می‌توانند در سطح بالا بازی کنند. بازیکنان جوان باید سعی کنند با لگد در تیم ملی را بشکنند و خود را به فهرست تیم تحمیل کنند تا کم کم جوان‌گرایی در تیم صورت بگیرد.

وی درباره رصد کردن لیگ نیز گفت: بازیکنانی در هفته‌های آخر لیگ نظر من را برای دعوت به تیم ملی جلب کردند اما ترجیح می‌دهم اسمی از آنها نبرم چون در ایران اسم بردن از یک بازیکن داستان‌های زیادی به همراه دارد.

او درباره حضور دستیاران ایرانی و تاثیرشان در کار او بیان داشت: کار تیمی به شکلی است که همه کمک می‌کنند. هرکسی هر ارزشی که می‌تواند را اضافه می‌کند تا اتفاق بهتری بیفتد. انتظار من نیز همین بود چون توقع بالایی از همه داشتم. هرکسی هر کمک کوچکی که می‌تواند بکند باید در تیم ملی باشد.

اسکوچیچ پیرامون دلیل قهرمانی پرسپولیس گفت: ثبات عملکردی بالای پرسپولیس چه در امسال و چه در سالهای قبل بسیار به آنها کمک کرد. در ایران بسیار دیده می‌شود که باشگاه‌ها توقع دارند در چند ماه به نتیجه مطلوب برسند. ظرف چند ماه چندین مربی می‌آورند، چندین بازیکن جابجا می‌کنند و در نهایت می‌بینیم که ثبات رخ نمی‌دهد. گل محمدی مسیری که شروع کرده بود را ادامه داد و من توقع دارم باقی تیم‌ها نیز به همین گونه باشند هرچند که این‌کار به دلیل مشکلات مالی و مدیریتی بسیار سخت است.

اسکوچیچ که با برنامه شب‌های فوتبالی شبکه ورزش گفت‌وگو می‌کرد درباره کرونا گفت: جای مردم در استادیوم‌ها خالی است. تماشاگران نقش اصلی را در فوتبال دارند. نبود آن‌ها کار را برای ما سخت می‌کند و بسیار دلتنگ آن‌ها هستم. کرونا نه تنها تماشاگران را از ورزشگاه‌ها دور کرده بلکه برنامه ریزی‌ها را نیز خراب کرده. قبل از بازی‌های بحرین وقتی به قلی زاده زنگ زدم گفت باشگاه ما نزدیک به 20 بازیکن کرونایی دارند که این اصلا خوب نبود. رئیس شارلروا بزرگی کرد و با کمکی که داشت قلی زاده را راهی اردوی تیم ملی کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: اسکوچیچ درباره سرمربی تیم ملی بازی دوستانه برنامه ریزی تیم ملی تیم ملی لیگ ایران باشگاه ها جام جهانی بازی ها کی روش تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۷۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان

تین نیوز

پس از تحرکات گسترده ازبکستان برای جلب رضایت همسایگان این کشور مچون روسیه برای پیوستن به پروژه ساخت کریدور ترانس افغان، معاون نخست وزیر قزاقستان نیز از تصمیم آستانه برای پیوستن به این پروژه خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، «سریک ژومانگارین» در جریان نشست مشترک خود با عبدالغنی برادر همتای افغان خود در کابل، از تصمیم قطعی دولت قزاقستان برای سرمایه گذاری و مشارکت در ساخت کریدور ترانس افغان خبر داده و تاکید کرد که این پروژه منافع گسترده ای برای آستانه در بر خواهد داشت.

منافع قزاقستان و دیگر اعضای CIS از پیوستن به پروژه ترانس افغان

کریدور ترانس افغان بر اساس آخرین نقشه موجود، از داخل خاک ازبکستان آغاز شده و پس از عبور از مرز ترمز، راهی مزار شریف و سپس کابل و پیشاور در پاکستان خواهد شد. به نوشته نشریه تایمز  آستانه، قزاقستان قرار است در تامین ناوگان مورد نیاز برای کریدور ریلی ترانس افغان مشارکت داشته باشد. این کشور طی سه سال اخیر، میزان صادرات ریلی خود به افغانستان را بیش از ۱۴ درصد افزایش داده که نشانگر اهمیت یافتن توسعه تجارت میان دو کشور است. در حقیقت، میزان صادرات ریلی قزاقستان به افغانستان از  سال ۲۰۲۱، بیش از ۱.۵ میلیون تن افزایش یافته و به ۲.۷ میلیون تن رسیده است.

به نوشته نشریه تایمز آستانه، پیش بینی کارشناسان بازرگانی قزاقستان این است که تا سال ۲۰۳۰ میزان صادرات ریلی این کشور به افغانستان بیش از ۴۰ درصد رشد داشته باشد. نخستین قطار باری قطاقستان به افغانستان را شرکت «تمیر ژولی اکسپرس» در ۲۴ آوریل سال جاری اعزام نمود. بارهای ترانزیتی ریلی اعزام شده به سمت افغانستان به صورت ترکیبی حمل شده و پس از عبور از این کشور راهی پاکستان و سپس بندر جبل علی در امارات خواهد شد. مدت زمان سیر این محموله ترانزیتی نیز ۲۰ الی ۲۵ روز تخمین زده می شود.

عمده تمرکز قزاقستان بر مسیر افغانستان مربوط به صادرات غلات و گندم بوده که کشورهای عربی بزرگترین خریدار این محصولات به حساب می آیند. قزاقستان طی سال های اخیر، تلاش گسترده ای برای دستیابی به بازار بزرگ کشورهای عربی داشته و به همین منظور، مقام های ارشد این کشور در تاریخ ۲۷ فروردین ماه، در نشست مشترک وزرای کشورهای آسیای مرکزی و شورای همکاری خلیج فارس در تاشکند شرکت داشتند. هرچند، دیگر کشورهای آسیای مرکزی از جمله ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان، ترکمستان و جمهوری آذربایجان نیز در این نشست حضور داشتند که نشانگر اهمیت دستیابی به بازار شورای همکاری خلیج فارس از سوی کشورهای CIS است.

همچنین، دو کشور قزاقستان و ترکمنستان در حال توسعه زیرساخت های ترمینال باری مشترک خود یعنی «بینیو» بوده که قصد دارند ظرفیت بارگیری این ترمینال را به ۱۲ هزار تن در کف و ۳ هزار تن در طبقات برسانند. این ترمینال مشترک نهایتا به هر دو کشور اجازه خواهد داد تا حجم بار ترانزیتی به سمت افغانستان را تا میزان چشمگیری افزایش دهند.

از سوی دیگر، کشورهای آسیای مرکزی که مسیر بار کریدور میانی نیز محسوب می شوند، به دنبال انتقال بار ترانزیتی غرب چین به سمت جنوب، با استفاده از مسیر افغانستان هستند. این نکته را نیز باید در نظر داشت که قزاقستان، علاوه بر خط ریلی موجود اتصالی با چین، در حال ساخت دو خط ریلی مشترک دیگر با این کشور بوده که این موضوع می تواند صادرات و ترانزیت بار ریلی این کشور چین را تا سطح چشمگیری افزایش دهد. در حال حاضر نیز، میزان بار ترانزیتی استان «شی یان» چین به سمت قزاقستان، طی یک سال گذشته بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است.

آیا مسیر ایران دور خواهد خورد؟

اکنون نوبت به این سوال رسیده که آیا در صورت ساخت پروژه ترانس افغان، این پروژه تهدیدی جدی علیه منافع ترانزیتی ایران محسوب خواهد شد یا خیر؟ پیش از پاسخ به این سوال باید این نکته را بدانیم که علاوه بر عزم جدی مشترک افغاسنتان و کشورهای CIS برای ساخت کریدور «ترانس افغان»، سرمایه هنگفت سه کشور قطر، امارات و عربستان سعودی به عنوان پشتوانه مالی این پروژه محسوب شده و همین امر، عملیات ساخت پروژه را تا حد زیادی تسهیل خواهد کرد.

چین نیز به عنوان یکی از منتفعین غیر مستقیم پروژه ترانس افغان که قصد ترانزیت بار صادراتی خود از طریق این مسیر به سمت جنوب را دارد، به طور حتم حامی فنی این پروژه خواهد بود. همچنین، با توجه به روابط نزدیک میان پکن و طالبان پس از سقوط دولت اشرف غنی، چینی ها به شکلی گسترده در بخش های مختلف معادن و صنایع افغانستان حضور دارند. در دوران جدید حکومت طالبان، چینی ها بخش های مختلفی از معادن سنگ های قیمتی افغانستان را در دست گرفته اند که می بایست برای خارج ساخت اکتشافات خود، مسیری مناسب پیدا کنند. به نظر می رسد کریدور ترانس افغان، همان مسیری باشد که چینی ها برای صادرات استخراج های مختلف خود به آن نیاز دارند.

در مقابل کریدور ترانس افغان، مسیر ایران و چابهار قرار دارد که به نظر می رسد به دلیل شرایط پر تنش موجود در خاورمیانه، کشورهای حوزه CIS و تا حدی چین، ترجیح می دهند مسیری امن تر و به دور از تحریم های احتمالی برای مبادلات تجاری خود پیدا کنند. اگرچه امنیت و سهل الوصول بودن مسیر ایران به لحاظ شرایط توپوگرافی با کریدور ترانس افغان قابل قیاس نیست، اما باید این نکته را در نظر داشت که در خصوص کریدور میانی یز همین موضوع رخ داد. همسایگان دو طرف دریای خزر و چین ترجیح دادند به جای مسیر ایران، از مسیر پر هزینه این کریدور استفاده نموده و دردسر حمل ترکیبی از عرض دریای خزر را به جان بخرند.

لذا در خصوص مسیر چابهار نیز به نظر می رسد همان ماجرا بار دیگر در حال تکرار بوده و به طور حتم، راه اندازی کریدور ترانس افغان، ضربه قابل توجهی به آینده مسیر چابهار ایران خواهد زد. لذا ورود دستکاه دیپلماسی به موضوع کریدور ترانس افغان و آینده آن در راستای حفاظت از منافع ملی کشورمان در صنعت ترانزیت بسیار حیاتی بوده و می بایست بدون فوت وقت به این مساله رسیدگی نماید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تصاویر به هم پیوستن رودخانه سزار با رود گهر + فیلم | تفاوت رنگ آب ۲ رود را ببینید
  • تأثیری که بی‌حجابی در بدعاقبتی دارد
  • درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد
  • سردار آزمون جانشین‌هایش در فوتبال ایران را انتخاب کرد
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • پائز: از عملکرد بازیکنانم راضی هستم؛ نیاز به پویایی و انرژی جوان‌ها داشتیم
  • 12 بازیکن ایرانی که در انگلستان بازی کردند
  • استقبال دنزل دومفریز از پیوستن به منچستریونایتد
  • ماجرای صعود به جام جهانی با آهنگ صادق بوقی!
  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود